Akropolisz Athén belépő

Hasonlítsa össze a Akropolisz árait a világ vezető jegyszolgáltatói között, Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat.

A görög fővárosban, Athénban található Akropolisz Európa egyik leginkább látogatott műemlékének számít. Építése a Krisztus előtti 5. Századra tehető és minden évben sok millióan keresik fel. Számtalan olyan épület található itt, amelyeken keresztül történelmi utazást tehetünk – gondoljunk mondjuk a Parthenonra. Számtalan különleges szobrot nézhetünk meg az itteni kirándulásunk során, csodás oszlopokban és templomokban gyönyörködhetünk.

Viszont érdemes jó előre online megvásárolni a jegyünket, hiszen itt mindig óriási sor van a nyitvatartási idő során végig. A Poodle-Travel oldala nagy segítség, hiszen a portál az összes jegyértékesítő online oldal ajánlatát gyűjti össze, hogy nekünk csak rá kelljen bökni a legjobb, kedvezményes belépőre.

Akropolisz Athén belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Akropolisz Athén belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Tiqets

12€

Get Your Guide

13€

 Viator

13€

 


  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.