Akropolisz múzeum belépő

Hasonlítsa össze a Akropolisz múzeum árait a világ vezető jegyszolgáltatói között, Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat.

Az Akropolisz Múzeum egy olyan különleges múzeum Athénban, amelyben több mint 3000 különféle műtárgyat mutatnak be a turisták számára. Makriyianni történelmi területén fekszik a múzeum és az Akropolisz teljes történetét mutatja be a látogatóknak. A korábbi múzeum helyére épített új múzeum 25 ezer négyzetméteres térrel, hatalmas üvegfalas kilátókkal, étteremmel, vásárlási lehetőséggel várja a látogatókat egész évben.

Ha pedig el akarjuk kerülni a sorban állást, akkor online előre is megvehetjük a belépőnket, ráadásul az online vásárlással kedvezményeket is kaphatunk. A Poodle-Travel oldala listázza azokat az online portálokat, ahol jegyet vehetünk az Akropolisz múzeumba és így már az utazásunk előtt megvehetjük a legjobb belépőket!

Akropolisz múzeum belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Akropolisz múzeum belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Tiqets

12€

 


Get Your Guide

13€

 



Viator

13€

 


  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.