Angyalvár belépő

Hasonlítsa össze a Angyalvár árait a világ vezető jegyszolgáltatói között, Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat.

Az Angyalvár, avagy olaszul a Castel Sant’Angelo Hadrianus császár síremléke Rómában, ahol egyébként nem csak a legendás római vezető, hanem más császárok is nyugszanak. Az Angyalvár alapja egy 84 méter hosszú oldalakkal rendelkező négyszög, ezen nyugszik a hengerszerű építmény. Egy időben katonai erődként funkcionált és többször megpróbálták elfoglalni és lerombolni, mindannyiszor sikertelenül.

Ma Róma egyik nagyon népszerű látványossága ez a múzeum, ahol fegyverkiállítás mellett a temetkezési helyeket is megnézhetjük és az épület történetéről is rengeteg érdekességet tudhatunk meg. Online is könnyedén vásárolhatunk jegyet ide, sokszor olcsóbban, mint a bejáratnál, ráadásul ha a Poodle-Travel weboldalát felkeressük, akkor megtalálhatjuk az összes elérhető online ajánlatot, hogy tényleg a legjobbat válasszuk.

Angyalvár belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Angyalvár belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Tiqets

19€

Get Your Guide

24€

 

 Viator

24€

 


  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.