Arc de Triomphe belépő

Hasonlítsa össze a Arc de Triomphe árait a világ vezető jegyszolgáltatói között, Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat.

Franciaország fővárosának, Párizsnak az egyik legismertebb látnivalója az Eiffel-torony után az Arc de Triomphe, azaz a Diadalív. A hatalmas emlékmű a legendás Champs-Élysées sugárút végén, a Charles de Gaulle téren került felállításra és sok tucat híres francia csata és több száz francia tábornok emlékét őrzi. Aki Párizsba látogat, annak ez egy elmulaszthatatlan pont a látogatása menetrendjében. Főleg, hogy ma már nem csak kívülről lehet megnézni a Diadalívet, de még kilátóként is használhatjuk, hogy végigpillanthassunk a leghíresebb francia sugárúton.

Mivel nagyon népszerű emlékműről van szó, így általában komoly sor kígyózik mellette. Ha mi ezt el akarjuk kerülni, akkor érdemes online előre jegyet váltani, hiszen így még az ár is jóval kedvezőbb, mint a helyszínen. A Poodle-Travel oldala pedig az összes elérhető jegyszolgáltató ajánlatának összehasonlításával lehetőséget kínál a lehető legjobb ajánlat felkutatására!

Arc de Triomphe belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Arc de Triomphe belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Tiqets

16€

 


Get Your Guide

16€

 


Klook

16€

 


Viator

18€

 


  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.