Camp Nou Tour belépő

Hasonlítsa össze a Camp Nou Tour árait a világ vezető jegyszolgáltatói között, Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat.

A Camp Nou stadionja a katalán főváros, Barcelona ikonikus építménye, amelyet a város számos pontjáról látni fogunk, ha ide utazunk. A Camp Nou Tour keretében van lehetőségünk arra, hogy meglátogassuk az FC Barcelona stadionját és olyan helyekre is bejussunk, ahova egy átlagos mérkőzés látogatója nem. És nem csak a stadion miatt érdemes ellátogatni ide, hanem azért is, mert a katalánok szerint az FC Barcelona a katalán identitás részét képezi. A Camp Nou Tour során megtudhatunk mindent a csapatról, a stadionról és az építéséről.

Megnézhetjük a klub trófeáit, végigsétálhatunk a játékoskijárón és az újonnan felépített Messi-szektorban fotózkodhatunk a legendás argentin Aranylabdájával is. Viszont az időpontok nagyon limitáltak és sok a jelentkező, szóval érdemes már jó előre online megvenni a jegyünket. Ebben tökéletes segítség a Poodle-Travel weboldala, amely az összes ajánlatot egy helyen listázza, így akár kedvezményes áron megvehetjük a belépőnket jó előre.

Camp Nou Tour belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Camp Nou Tour belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Tiqets

19€

 


Get Your Guide

19€

 


Klook

42€

 


Viator

79€

 


  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.