Disney world Orlando belépő

Hasonlítsa össze a Disney world Orlando árait a világ vezető jegyszolgáltatói között, Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat.

A floridai Orlando városának közelében található Walt Disney World vagy Disney World egy hatalmas szórakoztató komplexum, ami sokak szerint az Egyesült Államok egyik legismertebb vidámparkja. Még 1971-ben nyitották meg és ma már több mint 100 négyzetkilométeren terül el. Négy hatalmas különálló parkból áll, amelyek különböző témák szerint épültek ki, de van itt két vízi élménypark, 31 különböző, Disney témájú hotel és számtalan nem Disney-témájú szálláshely, vannak golfpályák, de még kempingezni és vásárolni is van mód.

Értelemszerűen egy ilyen óriási parkban nem olcsó a belépő, de ha jó előre megvásároljuk online a jegyünket, akkor sokat spórolhatunk időben és pénzben is. Ehhez pedig nagyszerű segítséget nyújt a Poodle-Travel weboldala, amely az összes elérhető online portál ajánlatát listázza, nekünk csak ki kell választani a lehető legjobbat saját igényeink szerint!

Disney world Orlando belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Disney world Orlando belépő – Találja meg a legolcsóbb árat


Get Your Guide

-

 Klook

74€

 

  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.