Dózsepalota (Velence) belépő

Hasonlítsa össze a Dózsepalota (Velence) árait a világ vezető jegyszolgáltatói között, Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat.

A Dózsepalota vagy Palazzo Ducale Velencében található és a város egyik szimbólumának nevezhető. Egykoron a velencei köztársaság vezetőjének, a dózsénak volt a lakhelye, amely az amúgy is szépséges Szent Márk téren található. A Dózsepalota sorsa elég hányattatott volt az elmúlt évszázadok során, többször is majdnem teljesen elpusztult és egykoron még börtön is volt. A látogatók az egész épületet besétálhatják, megnézhetik az udvart, a dózse szobáit, a kamrákat, a börtön celláit és minden különlegességet, szakavatott kísérők segítségével.

Mivel az egyik legnépszerűbb velencei látványosság, érdemes jó előre jegyet váltani az online portálok valamelyikén. A választásban segítséget nyújt a Poodle-Travel, amely az összes elérhető online jegyajánlatot listázza, szóval nekünk már csak egy kattintással választanunk kell.

Dózsepalota (Velence) belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Dózsepalota (Velence) belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Tiqets

30€

 


Get Your Guide

30€

   • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.

Ezeket is kedvelheti:

Nothing found.