Firenzei dóm belépő

Hasonlítsa össze a Firenzei dóm árait a világ vezető jegyszolgáltatói között, Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat.

Firenze városának egyik legfontosabb látnivalója a firenzei dóm avagy olasz nevén a Cattedrale di Santa Maria del Fiore. Minden évben sok millió turista érkezik ide, hogy meg a majdnem kétszáz évig épült és 1471-ben befejezett épületet. A világ negyedik legnagyobb templomának számító dómhoz még két épület tartozik, a harangtorony és a Dóm-múzeum.

Utóbbiban tekinthető meg például Michelangelo Pietája is. Komoly sorbanállás van a dómnál mindig, így jó előre érdemes online jegyet váltani, hogy ne álldogálással kelljen az időnket tölteni. A Poodle-Travel weboldala pedig abban segít, hogy megmutatja az összes olyan online helyet, ahol jegyet lehet váltani, így nekünk tényleg csak a legjobb ajánlat elfogadása és kiválasztása a feladatunk.

Firenzei dóm belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Firenzei dóm belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Tiqets

22€

 


Get Your Guide

14€

 


Viator

22€

 


  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.