Galleria dell’Accademia belépő

Hasonlítsa össze a Galleria dell’Accademia árait a világ vezető jegyszolgáltatói között, Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat.

A Galleria dell’Accademia egy igen híres firenzei múzeum, amelyet még 1784-ben alapította II. Lipót császár, aki magyar király is volt egyben. A múzeumban olyan különleges alkotásokat láthatunk a falakon, mint Perugino, Filippino Lippi vagy éppen Bronzino művei.

Ha kedveljük például az operát vagy a klasszikus zenét, akkor is nekünk való a Galleria dell’Accademia, hiszen különleges hangszergyűjteményt is bemutat a múzeum, de itt van például Michelangelo Dávid-szobra is. Szóval ezt a múzeumot Firenzében nem lehet kihagyni, főleg, hogy online már jóval olcsóbban is hozzájuthatunk jegyhez, főleg a Poodle-Travel segítségével, amely az összes elérhető ajánlatot egy helyen listázza.

Galleria dell’Accademia belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Galleria dell’Accademia belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Tiqets

25€

 


Get Your Guide

22€

Viator

28€

 


  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.