Burdzs Kalifa belépő

A Burj Khalifa – magyarosan Burdzs Kalifa – felhőkarcoló nem véletlenül napjaink egyik legnépszerűbb látványossága. Földünk jelenleg legmagasabb építménye számtalan látogatót csábít évente Dubaiba, ezért a kedvező Burdzs Kalifa belépő érdekében gondolkozzunk előre. Foglaljon jó előre jegyet a Poodle-Travel weboldalon, vesse össze a legnagyobb tikettirodák ajánlatait, és találhatja meg a legolcsóbb Burdzs Kalifa belépőjegyeket: rendeljen még ma!

Jegy a Burj Khalifaba– Találja meg a legolcsóbb árat

Jegy a Burj Khalifaba– Találja meg a legolcsóbb árat

Klook

40€

 


Tiqets

39€

 


Get Your Guide

39€

 


Viator

52€

 

  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.

Burdzs Kalifa: miért ennyire népszerű? 

A Burdzs Kalifa felhőkarcoló a világ legmagasabb épülete: egészen pontosan 829,8 m magas, és 163 emeletes. Így hihetetlen mértékben, mintegy 300 méterrel előzte meg az addigi legmagasabb építményét, a Taipei 101-et. A Khalifa-torony építése még 2004-ben kezdődött, és egészen 2009-ig húzódott, majd 2010-ben kitárta ajtajait a nyilvánosság előtt a Dubai belvárosi projekt részeként. 

A Burdzs Khalifa felhőkarcoló Dubai egyik legjobban ismert jelképé vált. Találhatók benne lakások, irodák, szállodák, valamint a legmagasabb épületének titulusa mellett számos egyéb világrekordok is magáénak tudhat. Többek között magában foglalja a világ legmagasabb éttermét (442 méter magasságban), a legnagyobb magasságban lévő szórakozóhelyét, – uszodáját, – mecsetét, – kilátóját, valamint a Föld jelenlegi leggyorsabb liftjét, amely 64 km/h-val képes haladni.

Az épület hatalmas, több, mint 300 ezer négyzetméteres területén rengeteg mindent találhatunk. Bár egy üzleti megbeszélés a 160. emelet környékén is emlékezetes, a legtöbben nem munkaügyben keresik fel a Burdzs Kalifát. Évente csaknem 2 millióan kíváncsiak Dubai óriási felhőkarcolójának tetejére, így – ha alacsonyabb Burdzs Kalifa árak után kutatunk – bölcs döntés már jó előre leszervezni az utazást.

Burdzs Kalifa belépő a Poodle-Travelen: milyen jegyekkel látogatható?

  • A legkedvezőbb árfekvésű Burj Khalifa belépőjegy az At the Top elnevezésű tikett, amellyel az épületóriás 124. és 125. emelete látogatható. 456 méter magasból gyönyörködhetünk a páratlan kilátásban. Lényeges tudni, hogy a Burj Khalifa árak eltérőek csúcsidőben (16.00 és 18.30 között), valamint a nap többi részében (10.00-15.30 és 18.00.-éjfél között). A felhőkarcoló kilátójába utoljára este 11 órakor mehetünk fel, hétköznap és hétvégén egyaránt.
  • A következő Burj Khalifa jegy – At the Top, Burj Khalifa, SKY – az alábbiakon kívül még tartalmazza a 148-as szintet is. Ennek keretében részt vehetünk egy idegenvezetésen is. Ez a szabadtéri kilátó a világon a legmagasabb 555 méterrel.
  • A World’s Highest Lounge jegy az abszolút VIP tikett, amellyel a világ legmagasabb szállodai bárjának a vendégszeretetét élvezhetjük. Bejárhatjuk vele a 152., 153. és 154. emeletet, és napszaktól függően más-más programokkal várnak minket. 14.30 és 16.30 között teát, kávét, friss péksüteményt és desszerteket szolgálnak fel, míg 17.00 és 19.00 között pezsgővel, a ház italával és exkluzív zsúrszendvicsekkel tekinthetjük meg a naplementét.

Burdzs Khalifa belépő: milyen kedvezmények érhetők el?

  • 4 éves kor alatt ingyenes a belépés.
  • 4 és 12 éves kor között kedvezményes jegyek válthatók (12 éves kortól teljes árú jegyet lehet váltani).
  • Kombinált jegyekkel további kedvezmények, más kategóriákban.

Burdzs Kalifa belépő a Poodle-Travel weboldalon: szerezze meg jegyét olcsóbban!

Amennyiben foglalás nélkül látogatná meg a Burj Khalifát, legalább 40€-al többet kell fizetni, ráadásul a helyszínen fenntartás nélkül semmilyen módon nem juthatunk fel a 148. emeletre. Emellett könnyen előfordulhat, hogy sokat kell sorban állni, vagy a kinézett időpontra már beleltek a helyek.

Ha a Poodle-Travelen foglalja jegyét, sokkal olcsóbban tud hozzájutni belépőjéhez, mint a helyszínen, és elkerülhető a sorban állás is. Az is elő szokott fordulni, hogy még a hivatalos honlapon megvásárolható jegyek is többe kerülnek, mint a weboldalunkon található Burdzs Kalifa árak. Akár olyan belépőkre is lecsaphat, amelyek az eredeti időpontok között már nem szerepelnek.

Volt már a Disneyland Párizsban? Tekintse meg a legkiválóbb jegyszolgáltatók ajánlatait ebbe a nevezetességbe is!