Jegy a Güell Parkba – Találja meg a legolcsóbb árat

Hasonlítsa össze a Güell Park árait a világ vezető jegyszolgáltatói között, Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat

Jegy a Güell Parkba – Találja meg a legolcsóbb árat

Jegy a Güell Parkba – Találja meg a legolcsóbb árat

Tiqets

13€

Get Your Guide

13€


  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.

Güell Park, Európa egyik leglátogatottabb parkja: belépőjegyek

Talán nem túlzás kimondani, hogy A Güell Park újradefiniálja a park fogalmát, így nem véletlen, hogy Antoni Gaudí egyik fő művének tartják, és az UNESCO Világörökség része, a Güell‑palotával, Casa Milaval, Casa Vicensszel, Casa Battloval, a Güell család kriptájával és a Sagrada Familia templom homlokzatával és kriptájával együtt, Antoni Gaudí munkái / épületei néven. A Güell Park több mint 100 éves, 1900 és 1914 között épült, és eredetileg egy luxus városrész készült volna el itt (ez volt Eusebi de Güell üzletember alapötlete), de mindössze két épület készült el itt, az egyikbe maga Gaudí költözött be családjával. A park történetében nagy változás állt be 12 évvel az elkészülte után, 1926-ban nyilvános parkká vált.

Kell belépőjegy a Güell Parkba?

2013. október 25-e óta igen. Ennek a fő oka az volt, hogy a tömegturizmus miatt a park folyamatosan túl volt terhelve és a világon különleges építészeti örökség folyamatos romlásnak volt kitéve. A jelenlegi szabályok óránként legfeljebb 1400 látogató léphet be, jegyvásárlás ellenében. Miután belépünk a jegyünkkel, nem kell sietni, addig lehet maradni, ameddig csak szeretnénk. De egy jegy csak egyszeri belépésre jogosít, tehát ha elhagyjuk a parkot, csak új jeggyel tudunk visszamenni.

A helyiek is fizetnek jegyet?

Aki az úgynevezett Gaudir Més programba regisztrál, az ingyenesen bemehet a Güell Parkba és más múzeumokba is ingyen vagy kedvezménnyel juthat el, méghozzá az ujjlenyomatával. Ez azonban nem egy városi pass, hanem alapvetően az ott élőknek lett kitalálva. Ezen akkor érdemes elgondolkodnunk, ha több mint egy hétig maradunk Barcelonában vagy többször is vissza fogunk térni a közeljövőben, hiszen ez bürokráciával jár.

Hol lehet jegyet venni a Güell Parkba?

Lehet helyben, a jegypénztárból, helyben automatákból vagy online. A Güell park hivatalos honlapja az online jegyvásárolást ajánlja, azért, mert ha már 1400 látogató lefoglalta a látogatást / bement, akkor hiába vagyunk a legjobb helyen a legjobbkor, nem fogunk tudni belépni. Nem is beszélve a sorban állásról.

Mikor lehet megvenni a jegyeket és meddig érvényesek?

A jegyeket három hónappal a belépés előtt lehet megvenni és egy pontos napot és órát ki kell választanunk. Fél órás sávban léphetünk be, tehát, ha délelőtt 10-re van jegyünk, akkor fél 11-ig érvényes a jegyünk. Utána elveszítjük a belépéshez való jogot, és pénzvisszatérítésre sincs lehetőség. Ha az utolsó pillanatban jut eszünkbe a jegy megvásárlása és online a hivatalos oldalon nem találunk jegyet, másik foglalási oldalakon is érdemes körülnéznünk. Lehet, hogy nemcsak egy jegyet találunk, de akár egy szimpatikus túrát is: gyalog, elektromos biciklivel, kis csoporttal, hagyományos nagyobb csoportban, busszal, idegenvezetővel vagy nélküle.

Milyen kedvezmények érhetők el a Güell Parkba?

Egyéni vendégként (1-9 fő között) ingyenesen beléphetnek a 6 évesek és fiatalabbak, a Targeta Rosa kártyával rendelkezők és a mozgáskorlátozott emberek. 30%-os kedvezmény érhető el 7-12 éves gyerekeknek, 65 év felettieknek, Targeta Rosa Reduida kártyával rendelkezőknek és a mozgáskorlátozottak kísérőinek.

Milyen jegyeket lehet váltani a Güell Parkba?

Az általános belépőjegy mellett a park ajánl idegenvezetést és privát túrát is, az egyéni vendégeknek. A park 12 hektáros területén belül sok csoda található, mint a Szerpentin Pad, El Drac, a Sárkány, Hypostyle (tetővel, pillérek által támogatott) szoba, míg a Gaudí Ház Múzeumba külön belépőt kell vennünk. A Gaudí Ház Múzeumba szintén vásárolhatunk jegyeket helyben vagy online, esetleg olyan foglalási oldalakon, amelyek más programot is csatolnak a jegyhez (például a park belépőt és a Gaudí Ház Múzeumot).

Mindenhol azonosak az árak a Güell Parkba?

Nem, előfordulhat, hogy egyes foglalási oldalak alacsonyabb árakat kínálnak, mint mások. Érdemes ezeket összehasonlítani, főleg, ha az utolsó pillanatban vásárolnánk és a hivatalos oldalon, már minden jegyet elkapkodtak. És akkor is, ha esetleg a belépjegy(ek)en kívül bármi lehetőséget adunk neki, hogy másik program(ok)kal is összekapcsoljuk az ott létünket.

Ezt sokan ajánlják, mivel sokkal maradandóbb élmény lehet a park meglátogatása, ha többet megtudunk arról, hogy mit is érzékelünk, ha kontextusba tudjuk helyezni a látottakat.