Madame Tussauds London belépő

Hasonlítsa össze a Madame Tussauds London árait a világ vezető jegyszolgáltatói között, Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat.

14 interaktív termével, a Madame Tussauds London múzeuma az angol fővárosban egyszerre elegáns, csillogó szórakozás és hihetetlen történelmi utazás több mint 300 különlegesen élethű viaszfigura segítségével. Együtt sétálhatunk Benedict Cumberbatch és Johnny Depp mellett a vörös szőnyegen, de a sportszektorban készíthetünk közös fotót David Beckhammel és Usain Bolttal is. De még azt is megnézhetjük, hogyan készülnek ezek a különleges szobrok, hiszen van egy túra a színfalak mögé is!

Szóval nem nagyon éri meg kihagyni ezt a londoni különlegességet, de érdemes már jó előre online megvásárolni a belépőnket, főleg, hogy elég komoly tömeg szokott a bejáratnál várakozni. Az online vásárláshoz nagyszerű segítség a Poodle-Travel weboldala, amely az összes jegyszolgáltató ajánlatát megmutatja, hogy a lehető legkedvezményesebb belépőt vásárolhassuk meg online!

Madame Tussauds London belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Madame Tussauds London belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Tiqets

39€

 


Get Your Guide

39€

Klook

39€

 


Viator

39€

 


  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.