Musée d’Orsay belépő

Hasonlítsa össze a Musée d’Orsay árait a világ vezető jegyszolgáltatói között, Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat.

A Musée d’Orsay egy egészen hihetetlen párizsi múzeum, amely lenyűgöző gyűjteményt mutat be a látogatóknak a 19. Századból, tehát abból az időszakból, amely a Louvre és a Centre Pompidou által bemutatott periódusok közé esik. Tehát különleges alkotásokat láthatunk itt 1848 és 1914 között alkotó művészektől. Szintén érdekesség az is, hogy a múzeum egy nagyon régi vasútállomás épületében kapott helyet, tehát a látogatók még az 1900-ban megnyílott építményben is gyönyörködhetnek.

A sorok hossza és a kényelmes látogatás okán érdemes előre, online megvásárolni a belépőnket, hiszen így még olcsóbban is megvehetjük. A Poodle-Travel megmutatja azokat a jegyárusító online portálokat, ahol jegyet kínálnak a Musée d’Orsay múzeumába és így biztosan nem fogjuk elmulasztani a legjobb ajánlatot!

Musée d’Orsay belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Musée d’Orsay belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Tiqets

17€

Get Your Guide

39€

 


Klook

17€

 


Viator

35€

  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.