Musée Grévin belépő

Hasonlítsa össze a Musée Grévin árait a világ vezető jegyszolgáltatói között, Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat.

Az 1882-ben megnyitott Musée Grévin egy viaszmúzeum Párizsban, ahol a látogatók az emberiség történetére nagy hatást gyakorolt híres személyek élethű másait nézhetik meg.Jelenleg több mint 500 különféle bábut láthatunk itt kiállítva, sportolókat, politikusokat, énekeseket és színészeket, többnyire Franciaországból. A múzeumban számtalan különféle módon berendezett szobát találhatunk, például a középkorra vagy egy dzsungelre emlékeztető helyet.

Mivel a hely népszerű és a belépő is komolyabb összeg, érdemes online megvásárolni a jegyünket, hiszen így kedvezményesen juthatunk be a múzeumba. Ahhoz, hogy a legjobb ajánlatot megtaláljuk, keressük fel a Poodle-Travel oldalát, ahol számtalan ajánlat közül válogathatunk otthonunk kényelméből online!

Musée Grévin belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Musée Grévin belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Tiqets

26€

 


Get Your Guide

26€

 


Klook

26€

 


Viator

27€

 


  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.