Parc Astérix belépő

Hasonlítsa össze a Parc Astérix árait a világ vezető jegyszolgáltatói között, Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat.

A Párizs mellett található Asterix-parkról talán kevesebbet lehet hallani, Franciaország második legnagyobb parkja, amelyet minden évben több millióan keresnek fel. A játékok mindegyike a híres Asterix mese figuráit jeleníti meg, és a felnőttek és a gyerekek is találhatnak maguknak izgalmas kalandokat. Több mint 45 különféle attrakció mellett bármelyik sarkon összefuthatunk Asterixszel vagy Obelixszel, szóval megéri felkeresni egy kis utazás után a Párizstól északra fekvő parkot.

És ma már egyáltalán nem kell a sorban álldogálnunk, amikor ideérünk, hiszen bőven előre megvehetjük online is a jegyünket. Ha pedig online vásárolunk, még kedvezményt is kaphatunk. Keressük fel a Poodle-Travel oldalát, ahol az összes olyan jegyárusító ajánlatát megtalálhatjuk, amelyik jegyet árul az Asterix-parkba. Válasszuk ki a legjobb ajánlatot ezek közül még ma!

Parc Astérix belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Parc Astérix belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Tiqets

51€

 


Get Your Guide

47€

Klook

47€


  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.