Pisai ferde torony belépő

Hasonlítsa össze a Pisai ferde torony árait a világ vezető jegyszolgáltatói között, Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat.

A Pisai ferde torony egész Olaszország egyik legismertebb emlékműve és látnivalója. Egyben a legfontosabb látnivaló Pisa városában is és a turisták napról-napra egyre kreatívabbak a jobbnál-jobb fotók elkészítésében. A torony a Csodák Terén helyezkedik el és a pisai katedrális harangtornyaként vált ismertté.

Legnagyobb érdekessége a ferdesége, amely miatt 10 évre le is zárták 1990-ben, hogy stabilizálni tudják és megállítsák a dőlését. Ezt sikerült is a mérnököknek elérni, így ennél ferdébb már nem nagyon lesz. Ha valamit Olaszországban látni kell, az biztosan a Pisai ferde torony, belépőt pedig érdemes jó előre online vásárolni, hogy megelőzhessük a sorbanállást.

A Poodle-Travel oldala listázza az összes olyan online jegyszolgáltatót, ahol belépőt árulnak a toronyhoz, így az utazóknak csak egyetlen kattintás a legjobb ajánlat felkutatása.

Pisai ferde torony belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Pisai ferde torony belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Tiqets

25€

 


Get Your Guide

24€

Viator

27€

 


  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.