Pompidou központ belépő

Hasonlítsa össze a Pompidou központ árait a világ vezető jegyszolgáltatói között, Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat.

A Centre Pompidou azaz a Pompidou központ egy 20. századi építészeti csoda, amely egészen különleges kinézettel bír Párizs szívében. Itt található a Modern Művészetek Nemzeti Múzeumba, ahol a 20. és 21. század legkülönlegesebb alkotásait fogjuk megtalálni. A két lefedett időszak 1905-1960, amelyben például Picasso is alkotott, illetve az 1960-tól napjainkig tartó periódus, például Andy Warhol alkotásaival.

Folyamatosak az új és egyedi kiállítások a legfelső emeleten, amely egyben nagyszerű kilátást is kínál Párizsra. A múzeumban van étterem, könyvtár és ajándékbolt is. Ne mulasszuk el online megvásárolni a jegyünket jó előre, hogy elkerüljük a sorbanállást és kedvezményesen jussunk hozzá a belépőhöz. A Poodle-Travel oldala megmutatja nekünk az összes elérhető online ajánlatot, szóval biztosan megtaláljuk a legjobbat!

Pompidou központ belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Pompidou központ belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Tiqets

15€

Get Your Guide

15€

 


Klook

15€

Viator

20€

 


  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.