SUMMIT One Vanderbilt belépő

Hasonlítsa össze a SUMMIT One Vanderbilt árait a világ vezető jegyszolgáltatói között, Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat.

Egészen különleges újdonsággal bővült New York 2021-ben, ugyanis ekkor nyitotta meg kapuit a One Vanderbilt felhőkarcoló tetején a Summit nevet viselő kilátó. Ez nem egy hagyományos kilátó, hanem egy teljes testet átjáró félelmetesen izgalmas élmény. A kilátó része ugyanis az Ascent nevű, teljesen üveg felvonó, amely az épület aljáról a tetejéig halad közel 400 méter magasra az épület külső falán.

Aztán vannak itt olyan különleges üvegkalitkák is, amelyekről 324 méter magasságból úgy tekinthetünk le a városra, hogy közben úgy érezhetjük, a levegőben vagyunk. Friss turistalátványosságról van szó, ezért érdemes már most megvenni a jegyünket jó előre online, hogy ne kelljen órákig várakoznunk, plusz egy kis kedvezményre is szert tegyünk. A Poodle-Travel weboldala pedig összegyűjtötte az összes jegyportál ajánlatát, hogy nekünk már tényleg csak egy kattintás legyen a foglalás!

SUMMIT One Vanderbilt belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

SUMMIT One Vanderbilt belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Tiqets

42€

 


Get Your Guide

42€

 


Klook

42€

 


Viator

42€

 


  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.