Széchenyi gyógyfürdő belépő

Hasonlítsa össze a Széchenyi gyógyfürdő a világ vezető jegyszolgáltatói között, Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat.

A Széchenyi gyógyfürdő Magyarország fővárosának, Budapestnek az egyik olyan látványossága, amelyet minden turistának fel kell keresnie. Több mint 100 éve épült és a mai napig az egyik legnagyobb gyógyfürdő egész Európában. A gyógyfürdőben található víz ráadásul nem csak nagyszerű pihenési lehetőséget biztosít, de összetételének köszönhetően az ízületi gyulladások ellen is nagyon hatásos és ivóvízként fogyasztva a gyomornak igazi orvosságot jelent.

Van itt számtalan masszázsra és gyógykezelésre lehetőség, van 15 beltéri és 3 kültéri medence, valamint még egy kórház is üzemel itt. A belépőt online is meg lehet vásárolni, egyes szolgáltatóknál ráadásul kedvezményesen. A Poodle-Travel oldala pedig listázza az összes elérhető jegyárusítót, így mindenki a lehető legjobb ajánlatot találhatja meg az utazása tervezésekor.

Széchenyi gyógyfürdő belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Széchenyi gyógyfürdő belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Tiqets

41€

 


Get Your Guide

42€

 Viator

43€

 


  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.