The Edge New York belépő

Hasonlítsa össze a The Edge New York árait a világ vezető jegyszolgáltatói között, Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat.

New York városának egyik különösen előkelő részén, Manhattan nyugati részén található a Hudson Yards 30 nevet viselő szupermagas felhőkarcoló. Ez egy 103 emeletes épület, amelynek 100. emeletén található az egész nyugati félteke legmagasabb szabadtéri kilátója, amely egyben a világ ötödik legmagasabbja. Ez egy több mint 300 méter magas kilátó, amelyen a legtávolabbi ponton akár 20 méter távolságra is kisétálhatunk az épülettől.

A kilátás ennek megfelelően szédítően gyönyörű, egész Manhattant és a Hudson-folyót beláthatjuk innen. Érdemes már most jó előre online lefoglalni a belépőnket, hiszen így elkerülhető a sorbanállás és akár jóval kedvezményesebb áron vehetjük meg a jegyet, mint egyébként. A Poodle-Travel oldala pedig összegyűjti nekünk az összes jegyárusító portál ajánlatát, hogy lecsaphassunk a legjobbra ezek közül!

The Edge New York belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

The Edge New York belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Tiqets

38€

Get Your Guide

38€

 Viator

38€

 


  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.