Tour Montparnasse belépő

Hasonlítsa össze a Tour Montparnasse árait a világ vezető jegyszolgáltatói között, Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat.

Ha van valami, ami egy Párizsba látogató turista szemét szinte azonnal megüti, akkor az a Tour Maine-Montparnasse torony, amely egy 210 méter magas felhőkarcoló Párizs Montparnasse kerületében. Egészen 2011 Franciaország legmagasabb felhőkarcolójának számított és jelenleg is az egész Európai Unió 14. legmagasabb épülete. Amiért nagyon sokan fel szokták keresni, az a tény, hogy nagyszerű kilátás nyílik a francia fővárosra az épület tetején lévő kilátóból.

A jegyvásárlással nem érdemes a helyszínen bajlódni, hiszen ha online veszünk jegyet, akkor akár még olcsóbban is hozzájuthatunk a belépőhöz, mintha a bejáratnál vennénk meg. Érdemes tehát megnézni a Poodle-Travel oldalát, ahol a legtöbb jegyárusító hely kínálatának összehasonlításából megtalálhatjuk a legjobb ajánlatot pillanatok alatt.

Tour Montparnasse – Találja meg a legolcsóbb árat

Tour Montparnasse – Találja meg a legolcsóbb árat

Tiqets

18€

 


Get Your Guide

18€

 


Klook

19€

   • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.