Universal Orlando belépő

Hasonlítsa össze a Universal Orlando árait a világ vezető jegyszolgáltatói között, Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat.

Ha az ember az Egyesült Államokba, annak is délkeleti részére tervezi utazását, Orlando városát biztosan útba kell ejteni, már csak a különleges vidámparkok és szórakoztató centrumok miatt. IIyen a világ egyik leglátogatottabb szórakoztató parkjának számító Universal Orlando Resort, amely több mint 541 hektáron terül el. Két témaspecifikus vidámpark mellett vízi élménypark, szórakoztató központ, nyolc különféle hotel és számos egyéb szórakozási lehetőség található itt.

Felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt több napos élményt jelenthet a parkrendszer, viszont érdemes már jó előre online jegyet váltani, hogy elkerülhessük a sorbanállást. A Poodle-Travel pedig segít ebben, hiszen listázza az összes elérhető online jegyárusító oldalt, ahol megtalálhatjuk a legkedvezményesebb ajánlatot.

Universal Orlando belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Universal Orlando belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Tiqets

152€

 


Get Your Guide

174€

 Klook

138€

 

  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.