Santiago Bernabeu Tour belépő

Hasonlítsa össze a Santiago Bernabeu Tour árait a világ vezető jegyszolgáltatói között, Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat.

A Santiago Bernabeu Tour segítségével beléphetünk Európa és Spanyolország egyik leghíresebb stadionjába, ahol a Real Madrid csapatában olyan legendák kergették a labdát, mint Di Estefano, Beckham, Zidane vagy éppen Ronaldo. A stadion múzeumában interaktív kijelzőkön élhetjük át a Real történetének legjobb pillanatait, de megnézhetjük az öltözőket, a játékoskijárót vagy éppen a sajtószobában elképzelhetjük milyen lehet sztárként interjút adni.

A nagyjából 1 órás kirándulás tehát mindenképpen megéri a pénzt, főleg, hogy online vásárolva akár még kedvezményes áron is juthatunk hozzá a jegyhez. A Poodle-Travel oldala pedig segíteni fog abban, hogy az elérhető jegyárusítók összehasonlításával a lehető legjobb ajánlatot találjuk meg.

Santiago Bernabeu Tour belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Santiago Bernabeu Tour belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Tiqets

15€

Get Your Guide

15€


Viator

56€

  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.