Jegy a Gardalandbe – Találja meg a legolcsóbb árat

Hasonlítsa össze a Gardaland árait a világ vezető jegyszolgáltatói között, Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat

Jegy a Gardalandbe – Találja meg a legolcsóbb árat

Jegy a Gardalandbe – Találja meg a legolcsóbb árat

Tiqets

48€

 Get Your Guide

48€

 


  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.

Gardaland: belépjegyek és a legfontosabb tudnivalók

Aki hallott már Olaszországról, és / vagy Lombardiáról, Veneto és Trentino-Alto Adige / Südtirol régiókról, könnyen lehet, hogy hallott már a Garda tóról. A tó partján helyezkedik el Olaszország talán legismertebb szórakoztatóközpontja, ha akarjuk, vidámparkja, a Gardaland. Az 1975-ben megnyitott komplexum 445.000 négyzetméteres, ebből 200.000 négyzetméter a vidámpark. A sikerét jól jelzi, hogy volt olyan év, hogy több mint 3 millión is meglátogatják (2018-ban 2,9 millió látogatót fogadott a Gardaland). 2005-ben a Forbes magazin a világ 10 legjobb vidámparkja egyikének nevezte meg, egy 2011-es adat pedig Európa 8. leglátogatottabb vidámparkjának tartotta. 32 különböző nagyobb attrakciók lehet kipróbálni, többek között 7 hullámvasutat és 3 vízi csúszdát. A Vekoma SLC 765 méter hosszú és 33 méter magasból (ez kb. 10 emelet magasság!) csúsztatja le a bátor, 1,4 méter feletti magasságú csúszókat.

Hogyan lehet jegyet vásárolni a Gardalandba?

Két fő mód érhető el egy belépőjegy megvételére: helyszíni vagy online jegyvásárlás. A cikk megírásának a pillanatában az online jegy olcsóbb, mint a helyszínen váltott jegy, 5-11%-kal. Ha a Garda-tó környékén tervezünk eltölteni néhány napot vagy esetleg egy vagy két hetet, akkor könnyen lehet, hogy érdemes egy egész szezonra szóló belépő bérletet venni, ez már kétszeri belépés esetén is megérheti. Háromszori belépés esetén pedig még inkább.

A cikk írásának a pillanatában 5%-kal olcsóbb jegyet kaphatunk, ha pontosan meghatározzuk, hogy melyik nap fogjuk meglátogatni a Gardalandet.

Milyen kedvezmények érhetők el a Gardalandban?

A Gardaland komplex igen nagy és sokrétű. Érdemes előre tájékozódni, hogy pontosan mit is szeretnénk kihasználni. Ha kisebb gyermekekkel érkezünk, ne próbáljunk „felnőtt” módon mindent megtekinteni és kipróbálni, mert ez nagyon könnyen az élmény rovására mehet.

Tájékozódjunk az aktuális kedvezmények mértékéről, és fontos, hogy tudjuk, milyen magasak a gyerekeink, ha velük érkezünk: jelenleg létezik olyan bérlet kedvezmény, amely korban 6 év alatti, magasságban 1 méter feletti lurkókra vonatkozik.

Érdemes online foglalni?

Ha szeretnénk 5-11%-ot spórolni, és miért ne szeretnénk ugyanazért a szolgáltatásért, akkor igen. Egyébként egy családi vakációban segíthet is, ha előre kitűzzük a napot, például kedd lesz a Gardaland nap (Vidámpark nap, stb).

Emellett nincs annál kellemetlenebb élmény, mint (főleg kis) gyermekekkel a napon sorban állni, miközben mindenki izzad, nem hoztunk elég vizet, de nem akarunk kiállni a sorból… …nem is akarjuk ezt túlrészletezni.

Igen, érdemes az interneten jegyet foglalni.

Hol lehet a neten jegyeket váltani?

Természetesen a Gardaland hivatalos oldala ez első hely, ahol érdemes körbenézni, de ez nem az egyetlen lehetőség. Sokszor foglalási platformokon megjelennek olyan ajánlatok, amelyek a hivatalos oldalon nem. Ahogy egyszer-egyszer előfordul, hogy egy légitársaság repülőjegyei olcsóbbak valahol máshol, mint a hivatalos honlapon, itt is érdemes egyet körbenézni. Akár az is lehetséges, hogy találunk egy olyan kombinációt, amelyik a jegy áráért már tartalmazza az oda- és a haza szállítást is. Ha nem bérelt autóval vagyunk, ez különösen sokat segíthet.

Hogyan tájékozódjunk a parkban? 

A 33 attrakció színkódokkal van megjelölve a térképen, ezek a kék, a zöld és a piros. A kék, amelyből messze a legtöbbet találjuk, kicsiknek ajánlott, öt zöld attrakció az egész családnak jó szórakozás lehet az ajánlás alapján, míg a piros helyek (ebből 7 hely van) az adrenalin kedvelőinek való.

Az, hogy ezek pontosan mit is takarnak, arról a belépéskor is meggyőződhetünk, közvetlenül a belépés után találunk két kék, két piros és egy zöld játékot.

A már említett vízi csúszdák és hullámvasutak mellett találunk itt körhintát, kalandtúra programot, különböző show műsorokat, és egy Tengeri Élőlény Akváriumot is, ahol 3000 négyzetméter fedett és 500 négyzetméter nyílt medencében több mint 5000 vízi állatot találunk, amelyek közel száz különböző fajt képviselnek.

Hol tudunk megszállni a közelben?

Jól hangzik mindez? Szeretnénk mi lenni az elsők, akik bemennek? Vagy az utolsók, akik kimennek? Esetleg az egyik speciális esemény érdekel minket, mint a Halloween? Vagy csak összekötnénk a kellemeset a hasznossal? Két hotel is épült a komplexum közvetlen közelében, a Gardaland Hotel és a Gardaland Adventure Hotel.