LEGOLAND orlando Florida belépő

Hasonlítsa össze a LEGOLAND orlando Florida árait a világ vezető jegyszolgáltatói között, Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat.

Ha valaki szereti a LEGO-t vagy szeretne gyermeke kedvére tenni, akkor egyszer az életben biztosan fel kell keresnie a Legoland Florida Resort nevet viselő szórakoztató parkot. Itt van külön LEGO élménypark, LEGO vízi szórakoztató központ, három hotel és még egy Peppa malac témájú park is, ami 2022-ben nyitotta meg kapuit. LEGOLAND-en minden a LEGO-ról szól, vásárolhatunk, embernagyságú karakterek és figurák között sétálhatunk, szóval minden adott a nagyszerű élményhez.

Jegyet érdemes már jó előre váltani online, hiszen így kedvezményeket is kaphatunk, főleg, ha többen érkeznénk. A Poodle-Travel weboldala az összes elérhető ajánlatot listázza, szóval egyetlen weboldalon áttekinthetjük az összes lehetőséget és választhatunk!

LEGOLAND orlando Florida belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

LEGOLAND orlando Florida belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Tiqets

106€

 


Get Your Guide

107€

 


Viator

108€

 


Klook

106€

 

  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.