Parc des Princes tour belépő

Hasonlítsa össze a Parc des Princes árait a világ vezető jegyszolgáltatói között, Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat.

A Parc des Princes a világhírű focicsapat, a Paris Saint-Germain otthona Párizsban és miközben igazi fociszentély, nagyszerű látványosság a turisták számára is. Igazából pontosan ott állhatunk, ahol Zlatan Ibrahimovic vagy éppen Neymar vagy akár Messi, miközben egy nagyszerű túrán veszünk részt a színfalak mögött.

Megnézhetjük a pályát, a cserepadokat, bemehetünk az öltözőkbe és még a VIP páholyba is. De turistaként nem kell sorban állnunk a jegyért, hiszen ma már online is megvásárolható a belépő, ami még plusz kedvezményeket is biztosít. Nézzük meg tehát a Poodle-Travel oldalán az összes jegyértékesítő ajánlatát és csapjunk le a leginkább kedvezményes ajánlatra még a mai nap!

Parc des Princes tour belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Parc des Princes tour belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Tiqets

24€

Get Your Guide

24€


Viator

24€

  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.