Jegy a 9/11 Múzeumba – Találja meg a legolcsóbb árat

Hasonlítsa össze a 9/11 Múzeum árait a világ vezető jegyszolgáltatói között. Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat

Jegy a 9/11 Múzeumba – Találja meg a legolcsóbb árat

Jegy a 9/11 Múzeumba – Találja meg a legolcsóbb árat

Tiqets

30€

 


Get Your Guide

17€

 


Viator

30€

 


Klook

30€

 

  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.

9/11 Múzeum: belépőjegyek és fontos tudnivalók

2001. szeptember 11-e beleégett a nyugati világ kollektív emlékezetébe. Az Egyesült Államok lakosai, legalábbis azok, akik nem nagyon fiatalok voltak, emlékeznek, hogy pontosan mit csináltak, amikor megtudták a hírt a terrortámadásról. Sokak szerint ezen a szeptemberi napon, két évtizeddel ezelőtt, egy világrend szűnt meg létezni. És mi történt pontosan? A New Yorki-i Világkereskedelmi Központ (World Trade Center) ikertornyaiba két repülőgép repült bele, egy harmadik repülőgép pedig a Pentagon arlingtoni épületébe ütközött (Virginia állam). Egy negyedik repülőgép valószínűsíthetően a Fehér Házba csapódott volna, de Washington D.C-től 15 percre földbe csapódott, Pennsylvania államban: minden utas meghalt.

Belépőjegyek a 9/11 Múzeumba

A múzeum hivatalos neve National September 11 Memorial & Museum (Nemzeti Szeptember 11. Emlékhely és Múzeum), amely a támadások után 10 évvel, 2011-ben nyitotta meg a kapuit. Az ikertornyok helyén hatalmas medencéket találunk vízesésekkel, ahol a 2983 áldozat neveit találjuk. Itt találunk egy díszfát is, amely csodával határos módon egyedüliként túlélte a pusztítást körülötte, Túlélő Fa néven ismert.

A múzeum látogatható és több különböző belépőjeggyel is látogatható. Magát a múzeumot és az emlékparkot egyféleképpen lehet meglátogatni, azonban ezt több jeggyel vagy jegykombinációval (pass) lehet megtenni.

Milyen belépőjegyekkel lehet látogatni?

Ezt a múzeumot az utóbbi évtizedben sokan az egyik legfontosabb New York-i látnivalónak gondolták, hiszen ez megmagyarázza mélységében nemcsak a tragédiát, de a 2001. év szeptemberi eseményeit is.

A jegyeket jelenleg csak online lehet megvenni, de amikor újra lehetséges lesz helyben is jegyet venni, ettől mindenkit meg szeretnénk óvni. Hiszen ki akar a (valószínűleg rövidebb, mint szeretnénk) vakációján órákat sorban állni a zajban és az esetleges nyári hőségben New York város közepén (ezt teljesen elnyomja az emberi kéz alkotta vízesés hangja az emlékparkban) állni, amikor ezt elkerülheti?

Online meg lehet vásárolni a belépőjegyet és időre kell érkeznünk. Fél órás időközönként tudunk választani az időpontok közül: 10.00, 10.30 stb. egészen 16.00 óráig (4.00 pm), mivel a múzeum és emlékhely 17.00 órakor zár.

Mindenképp gondolkodjunk előre, jelenleg a múzeum heti 5 nap tart nyitva (csütörtöktől hétfőig).

Milyen kedvezmények érhetők el a múzeum látogatására?

– 7 év alatti gyerekeknek a belépés ingyenes.

– 7-12 éveseknek nagyobb kedvezmény érhető el,

– 13-17 éveseknek kedvezmény érhető el, ahogy

– időseknek is.

Szintén kedvezmények érhetők el amerikai egyetemistáknak, veteránoknak, helyi rendőröknek és tűzoltóknak, míg az amerikai hadsereg aktív és nyugalmazott tagjainak is ingyenes a belépés.

Hétfőnként ingyenesen is lehet látogatni, aznapra lehet foglalni hétfő reggel 7 órától (helyi idő szerint), egy fő legfeljebb 4 jegyet válthat.

Létezik családi jegy is, amely két szülőnek és akár 3 gyereknek (17 éves korig) biztosít kedvezményes belépést.

Létezik idegenvezetés is a múzeum és emlékhely területén, jelenleg csak privát túra keretében, egy családnak vagy legfeljebb 10 együtt foglaló vendégnek.

Az Official Downtown Experience (Hivatalos Belvárosi Élmény) kedvezményes áron tartalmazza a 9/11 Múzeum mellett a Szabadság-szobor, az Ellis-sziget és a One World Observatory meglátogatását.

Lehet kombinálni a belépőjegyet mással is?

Igen. New York City több passt (bérletet / kombinált jegytípust) is ajánl a látogatóknak. Ilyenek a New York Citypass, a New York C3, a The New York Pass, a New York City Explorer Pass és a The New York Sightseeing Pass is.

Nem tudunk minden kártyát pontosan bemutatni, de ha több (legalább 3) belépőjegyes látnivalót megnéznénk, akkor sokat spórolhatunk valamelyik kártyával.

Emellett könnyen lehet, hogy találunk olyan szolgáltatást, amellyel igénybe vehetjük egy idegenvezető tudását egy olyan programban, amely ezt a múzeum belépőt is magában foglalja. Vagy például a szállítást (hotel pick up / drop off).

Hol lehet online jegyeket váltani?

Ahogy írtuk, érdemes körülnézni, hogy tudjuk, mit szeretnénk megnézni a New York-i tartózkodásunk alatt és hogy melyik jegykombinációval érhetjük el a legjobb árakat és legnagyobb kényelmet.

A hivatalos honlapon kívül több foglalási oldalon is találhatunk belépőjegyeket (ezek különösen hasznosak, ha a hivatalos honlapon már nincs több elérhető jegy). Ha erre kerül a sor mindenképp nézzünk szét egy kicsit, hogy ne fizessünk többet egy jegyért, amit máshol ugyanannyiért meg tudnánk venni.