Jegy a Harry Potter Stúdióba – Találja meg a legolcsóbb árat

Hasonlítsa össze a Harry Potter Stúdió árait a világ vezető jegyszolgáltatói között. Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat

Jegy a Harry Potter Stúdióba – Találja meg a legolcsóbb árat

Jegy a Harry Potter Stúdióba – Találja meg a legolcsóbb árat


Tiqets

127€

 


Get Your Guide

127€

 

  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.

Harry Potter Stúdió, London: legfontosabb információk és belépőjegyek

Ma már kijelenthetjük, hogy a Harry Potter könyvek, amelyek karrierje 1997-ben kezdődött, meghatározta több mint egy generáció életét. Sőt, sokan emlékezhetnek az újabb és újabb könyvkötetek megérkezésére, hiszen a hetedik, befejező kötet az első után 10 évvel, 2007-ben érkezett meg. Ezekkel párhuzamosan készültek a Harry Potter filmváltozatai, amelyek szintén világsikerek lettek, ezek 2001 és 2011 között készültek: a hét könyv kötetből nyolc film készült, mivel az utolsó rész, a Halál Ereklyéiből 2 film is készült (első és második rész).

Hogyan kerülhetünk közelebb a Harry Potter filmekhez?

A legegyszerűbb, vagy legalábbis a leghatékonyabb módja ennek egy londoni kirándulás, amely során felkeressük a Harry Potter Stúdiót (becsületes nevén: Warner Bros Studio Tour London / The Making of Harry Potter). Nem mi leszünk az elsők, akik ellátogatunk ide, a Tripadvisorön, a legnagyobb attrakció weboldalon több mint 43.000 értékelést találunk és ezek alapján az 5 csillagos maximumból a stúdió 5 csillagot ért el. Az átlagos bent töltött idő 3,5 óra, erre érdemes előre számítani.

Hogyan készüljünk fel a látogatásra?

A legfontosabb az, hogy ne jelenjünk meg jegy nélkül, csak előre váltott belépőjeggyel lehet belépni jelenleg. Erre még ki fogunk térni a későbbiekben.

Jó, ha tudjuk, hogy tilos bevinni szúró- vagy vágóeszközöket (késeket), alkoholos italt, ollót, és bármi mást, amelyet a biztonságiak veszélyesnek ítélnek. Ezeket nem veszik el, csak a ruhatárban kell tárolni őket.

A különösen veszélyes tárgyakat el is kobozhatják (nagy kések, lőfegyverek, drogok, stb.).

A parkoló ingyenes, de mindenképp házi kedvencek nélkül érkezzünk. Amit az autóban marad, ahhoz nem fogunk hozzáférni a túra közben. A Priority Parking 10 fontba kerül, ezzel egy kis sétát takaríthatunk meg.

A stúdió 20 mérföldre található Londontól, észak-nyugatra, a legközelebbi repülőtér a Luton, és eljuthatunk ide tömegközlekedéssel is (vonat + busz). Többféle lehetőség is van az érkezésre, szervezett buszokkal is.

Milyen jegyek és kedvezmények léteznek?

Léteznek egyéni és ajándék jegytípusok. 16 év fölött kell felnőtt jegyet váltani, míg 5-15 év között kedvezményes gyerekjegy érhető el (véletlenül sem mondjuk meg a 14 éves lányunknak vagy fiunknak, hogy a jegy neve „gyerekjegy”), míg 5 éves kor alatt ingyenesen lehet látogatni a stúdiót. Léteznek olyan kombinált jegyek is, mind felnőtteknek, mind 16 év alattiaknak, amelyekhez tartozik papírkötéses szuvenír útikönyv és digitális útikönyv is.

Ezek mellett létezik családi jegy is, amelyet 1 felnőtt és 3 gyerek vagy 2 felnőtt és 2 felnőtt vehet igénybe.

Hol lehet jegyet vásárolni?

Mindenképp foglaljunk előre jegyet. A hivatalos oldalon jelenleg azt az információt is megtaláljuk a Gyakran Ismételt Kérdéseknél, hogy a helyszínen is lehet bizonyos számú jegyet venni, de ha ez így is lenne (ez a főoldallal ellentétes információ), akkor sem ajánlanánk. 2020-ban napi 6000, tehát az évben kb. 2 millió látogató érkezett, de ez a szám könnyen lehet, hogy nőni fog hamarosan. Senki nem szeret hosszan sorban állni, főleg rossz időben: London pedig nem az egész évben kellemes időjárásáról híres…

Tehát online, az interneten érdemes jegyet venni. Kezdhetjük a keresést a hivatalos honlapon, de ha olyan szolgáltatásra lenne szükségünk, amelyet ott nem találunk meg (ilyen lehet például privát szállítás a hotelből és vissza), mindenképp érdemes körbenézni. Ugyanez a helyzet akkor is, hogyha az általunk kívánt időpontra már nem maradt jegy: lehet, hogy máshol találunk még számunkra tökéleteset.

Hol lehet online jegyeket vásárolni a londoni Harry Potter Stúdióba a hivatalos oldalon kívül?

Egy belépőjegy nem feltétlenül különbözik más termékektől: ha egy adott LEGO játékot akarunk megvenni, ezt akár több tucat webáruház is ajánlhatja, akár különböző árakon. Nincs ez másképp egy belépőjeggyel vagy kombinált jeggyel. Ha több más (ismert, belépős) londoni attrakció iránt is érdeklődünk, érdemes körülnézni a kombinált jegytípusok között. Ha így, a hivatalos honlapon kívül választunk jegyet, mindenképp nézzünk körül, hogy ne fizessünk többet a szolgáltatásért annál, amennyit feltétlenül kell. Vannak olyan honlapok is, amelyek összehasonlítják nekünk a különböző webshopok árait és kínálatát.