Wembley Stadium Tour belépő

Hasonlítsa össze a Wembley Stadium Tour árait a világ vezető jegyszolgáltatói között, Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat.

Minden sportrajongó számára szinte kötelező látnivaló Londonban a legendás Wembley Stadion, amely az egész Egyesült Királyság legnagyobb stadionja. A rendszeresen induló túrák során betekinthetünk azokra a helyekre is, ahova egyébként csak a legnagyobb sportcsillagok mehetnek be. A 75 percig tartó túra során a hatalmas építmény szinte minden részét megtekinthetjük, bemehetünk az öltözőkbe, a VIP páholyokba és megnézhetjük a fantasztikus relikviákat felsorakoztató kiállítást is a stadion múzeumában.

Érdemes előre megváltani a jegyünket online, hogy elkerüljük a sorban állást, sőt hogy kedvezményes áron juthassunk hozzá a belépőhöz. A Poodle-Travel az összes olyan jegyárusító helyet listázza, ahol online vehetünk jegyet egy Wembley-túrára, szóval nekünk nincs más dolgunk, mint kiválasztani a legjobb ajánlatot és kattintani!

Wembley Stadium Tour belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Wembley Stadium Tour belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Tiqets

28€

 


Get Your Guide

28€

 Viator

28€

 


  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.