Jegy a One World Observatory-ba – Találja meg a legolcsóbb árat

 Hasonlítsa össze a One World Observatory árait a világ vezető jegyszolgáltatói között. Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat

Jegy a One World Observatory-ba – Találja meg a legolcsóbb árat

Jegy a One World Observatory-ba – Találja meg a legolcsóbb árat

Tiqets

40€

 


Get Your Guide

40€

 


Viator

40€

 


Klook

40€

  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.

One World Observatory (New York városában): belépőjegyek és a legfontosabb tudnivalók

Bár nem szokták lefordítani, a One World Observatory szó szerint Egy Világ Obszervatóriumot jelent. Ez az épület még a nagyon modern New York Manhattan városrészében is kivételesen modernnek számít. Ennek jól ismert és nagyon szomorú története van: az 1970-ben épült Világkereskedelmi Központ (World Trade Center) tragédiája 2001. szeptember 11-én. Ha erről többet akarunk megtudni, érdemes ellátogatni a 9/11 múzeumba, amely 2011-ben nyitott meg az eredeti WTC helyén. A Világkereskedelmi Központ helyén pedig nemcsak ez a múzeum épült, hanem a One World Trade Center is: ennek építését 2006-ban kezdték meg, 2014-ben nyitották meg, a tetején a kilátót pedig 2015 májusában.

Hogyan néz ki a One World Observatory élmény?

A 102 emeletet a SkyPod Lift mindössze 47 másodperc alatt teszi meg. Fentről a csodálatos látvány mellett több lehetőségünk is van, hogy még inkább felejthetetlenné tegyük az élményt. Három különböző jegy is elérhető, ezeket részletesen is bemutatjuk.

Milyen belépőjegyek érhetők el a One World Observatoryba?

Az általános (Standard) jegy kiváló a kilátás szerelmeseinek (a legfelső emeletről, 386 és fél méterről), míg a Combination jegy e mellé One World Explorer iPad guide-ot ajánl, ahol minden egyes fontos épületről megtudhatunk többet, így ez egy idegenvezetésnek felel meg. Sőt, sorban állni sem kell, ezzel a jegytípussal kikerülhetjük az esetenként hosszú várakozást a belépésnél, a biztonsági ellenőrzésnél és a lifteknél is.

Az All-inclusive jegyben pedig mindezek mellett rugalmas időpontban lehet megérkezni és privát lift is jár azoknak, akik foglalták ezt a jegyet. Sőt, az árban benne van egy 15 dollár értékű kupon is, amit fel lehet használni a kávézóban, étteremben vagy az ajándékboltban.

MasterCard tulajdonosoknak pedig egy még exkluzívabb opció is választható, ennek része egy 60 perces idegenvezetés is.

Vannak kombinált jegyek a One World Observatoryba?

Igen, az Official Downtown Experience jó döntés lehet, ha szeretnénk elhajózni az Ellis-szigetre, a Szabadság-szoborhoz a Liberty-szigetre és a 9/11 Múzeumba.

De nem ez az egyetlen lehetőség, hogy több helyszín meglátogatásával pénzt spóroljunk. New York városban létezik többféle pass (bérlet / kombinált jegy), mint a Sightseeing Pass, New York Pass, Flex Pass, FreeStyle Pass, Build Your Own New York Attraction Pass és mások. Nem célunk mindet felsorolni és részleteikben bemutatni, de érdemes lehet az aktuális lehetőségeknek utánanézni, ha legalább 3 jól ismert belépős attrakciót meglátogatnánk néhány nap alatt.

Online vagy offline jegyvétel a One World Observatoryba?

Online. Van, ahol csak offline lehet jegyet venni, de ahol lehet online és sokan látogatják (itt ez nem is kérdés, New York a világ egyik legtöbbet látogatott városa és ez az egyik legnépszerűbb kilátó), mindenképp online vegyünk jegyet. A One World Observatory esetében a Standard jegy hiába online elővételes, néha még így is hosszabb sor is kialakul. Ha mindenképp el akarjuk kerülni a sorban állást, akkor vegyünk Combination vagy All-inclusive jegyet.

Hol lehet online jegyet venni a One World Observatoryba?

A hivatalos honlapon ezt természetesen minden további nélkül megtehetjük, de nem ez az egyetlen mód egy jegy megvásárlására. Több olyan foglalási weboldal létezik, ahol jegyet vásárolhatunk, a már említett pass-okon kívül is. Ha éppen egy olyan időpontban látogatnánk, amelyik már nem elérhető a hivatalos honlapon, semmiképp sem adjuk fel, ne keseredjünk el: könnyen lehet, hogy egy másik honlapon még mindig vannak elérhető jegyek. Ha ezt tesszük, mindig nézzük meg, hogy jó áron vásárolunk-e jegyet: egyes esetekben nagyon nagy eltérések is lehetnek.

Ha pedig nem csak attrakciókat látogatnánk, tehát nem csak belépőjegyeket keresünk, hanem kapcsolt szolgáltatásokat, mint egy idegenvezetést (lehet ez egy diákkal, művészettörténésszel, politikai aktivistával, színes bőrű idegenvezetővel, újságíróval stb.) és lehet gyalog, tömegközlekedéssel, (elektromos) biciklivel, rollerrel, futva, gördeszkával, taxival, autóval, busszal stb.
Ha ezekből bármi is megmozgatta a fantáziánkat, akkor érdemes lehet körülnézni, hiszen lehet, hogy még nem is tudunk róla, de valaki már megtervezte a tökéletes New York-i programot, amelyen részt szeretnénk venni.