Barcelona Aquarium belépő

Hasonlítsa össze a Barcelona Aquarium árait a világ vezető jegyszolgáltatói között, Keresse meg a legolcsóbb jegyárat, és kerülje el a hosszú sorokat.

A Barcelona Aquarium Európa legnagyobb és legfontosabb tengertudományi múzeuma a Földközi-tengerhez kapcsolódóan, amely több mint 11 ezer tengeri élőlényt mutat be a látogatóknak. A cápák akváriuma alatt 80 méter hosszú alagút húzódik, szóval elég sokáig lehet gyönyörködni a hatalmas tengeri ragadozókban. Arra is van mód, hogy a bátrabbak merüljenek egyet a cápák között!

Fontos, hogy a Barcelona Aquarium főleg a Földközi-tenger élőlényeire fókuszál, de így is több mint 450 különféle fajt lefed a hatalmas múzeum. Vásároljuk meg a jegyünket jó előre online, hiszen ha így teszünk, komoly kedvezménnyel szerezhetjük meg a belépőnket. A Poodle-Travel weboldala az összes jegyárusító portált listázza, hogy tényleg gyorsan ki tudjuk választani a lehető legjobb időpontot és árat.

Barcelona Aquarium belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Barcelona Aquarium belépő – Találja meg a legolcsóbb árat

Tiqets

25€

Get Your Guide

25€

 


Klook

25€

 


Viator

27€

 


  • Az árakat külső jegyszolgáltatóktól szerezzük be, így ezek időről időre változhatnak.
  • A jegyárak dátum és napszak szerint változhatnak.
  • Az egyes szolgáltatóknál eltérések lehetnek a jegyek típusában.
  • A "Poodle-Travel" weboldal nem felelős a szolgáltatás megbízhatóságáért vagy minőségéért. A jegyek megvásárlásáért kizárólag a felhasználó felel, közvetlenül a jegyszolgáltatóknál.